onsdag 23 november 2011

På stickorna!

Man måste ju testa det mesta som kommer nytt så därför stickar jag, eller rättare sagt trär jag, en volangsjal. Garnet är som fisknät och man lägger upp 6 maskor och stickar nästan som vanligt. På nätet finns bra beskrivningar!
Mössan som jag fick hjälp att komma vidare med på stickcafét. Jag är dock inte säker på att jag är så nöjd med färgvalet :o)) Men vi får väl se när den är klar.
GODIS! det älskar mina katter. De kommer som raketer när man tar i godispåsen. De måste ha öron som paraboler!!

2 kommentarer:

Annefia sa...

Jag tror inte det bara är det att dom har superhörsel, jag tror katter är lite av tankeläsare. Här hemma får man väldigt snabb reaktion bara man TÄNKER fiskmat (som är det bästa Smulan vet LOL) eller klotäng (som ABSOLUT inte är det bästa hon vet). Eller ja, inte när man bara tänker orden som när jag skirver det här men när man verkligen tänker använda nån av dom sakerna på riktigt.

Alexandra - Pysselmaniker sa...

Oh, det där fisknätsgarnet har jag gått och pillat på så många gånger i affären, resultatet blir ju så läckert... Nej, snart kan jag inte stå ut längre utan måste ge mig ut och köpa ett nystan och testa! misstänker att det går väääldigt snabbt att sticka en halsduk =)