fredag 27 januari 2012

Lite blandat!

Många gånger under veckan som gått har jag tänkt "det måste jag blogga om" men som ni ser så har jag inte skrivit en inlägg sedan i måndags. Skäms på sig :o))
Jag fick ju en beställning på retrobindor så det har jag sytt några i veckan. Jag gjorde även några kort som ska till Lindorfs blomsteraffär. Visst blev dom fina!


Jag har även börjat sticka en OFFE kofta som VisaLisa gjort mönstret till. Mönstret är på engelska men förhoppningsvis ska det gå bra :o))

I onsdags var M+M här på födelsedagsfika. Jag fick brads, används till korten, och en råååsa fin lite glasskål på fot. Perfekt som godisskål!

Nu ska jag slappa med min fina bok "Supertanten" som jag fick av Familjen Olsson. Lite vitt vin tror jag slinker ner med!

Ha en skön helg mina vänner!

Puss på er ♥

2 kommentarer:

Marie sa...

Hej,

Jag fick ett paket med posten idag och misstänker starkt att det kom från dig. :) Tusen tack, verkligen underbart! Hur kunde du veta att jag länge funderat på att sy ett fodral till mina stickor men inte alls är kompis med symaskinen? Nu slipper jag - hurra!

Vill också passa på att säga grattis på födelsedagen! Och att du har underbara katter, i vår yviga familj finns också en kisse, en norsk skogskatt som är en underbar varelse.

Hälsningar
Marie i Luleå

Henrietta sa...

Kanske har du rätt kanske inte :o)) Men det var ett fint paket du fått :o))
Tack för gratulationen!
/Henrietta