måndag 27 februari 2012

Härmar vi varandra?

eller inspireras vi bara? Jag tror att vi inspireras av varandra och så gillar ju många samma tyger :o))
Jag blev så full i skratt när jag gick in på Dorabellas blogg, ni måste besöka den! så himla underbara jackor denna kvinna gör!, och såg två iphonefodral i två av mina favvotyger som jag själv sytt fodral av. Det är kattyget, har även sytt en väska, det röda med vita katter, och det rosa tyget, hittar inte fodralet men en väska.
Jag vet att jag fått en kommentar om att någon hade samma tyg som jag, och jag har haft ett brunt tyg som någon hade i grönt osv.
Sedan finns det ju de fall där det är ren mönsterstöld men detta handlar ju inte om det!! Utan att alla tygbloggar inspireras av varandra och många ggr syr liknande saker i samma underbara tyger. Ofta helt ovetandes om varandra!

Om det är någon som kan och vet mer om kattyget maila mig gärna! Eller kanske du har en bit att sälja? Första biten köpte jag av Sara SaaX, sedan hade jag den enorma turen att FÅ bitar av kattyget av Sara! Tack igen :o)) Men jag vill nog gärna ha en bit till!

2 kommentarer:

dorabella sa...

Kul att jag hitta en kattmänniska precis som jag OCH som också syr! Kattyget har jag haft i ett helt påslakan som slaktats men nu har jag bara pyttelite kvar, tyvärr. Tycker det är ok att hämta inspiration från andra, men nån gång har jag tyckt att det finns de som går över gränsen och gör upprepade "härmninar" men min sambo säger då att jag borde vara glad och ta det som en komplimang att de vill "härma" mig. Det kanske finns nån därute som tycker jag är en riktig härmapa ;)

hennihenni sa...

Haha, ja katter verkar ju vara ett återkommande tema på din blogg! Inte så underligt att du gillade mitt katt-lapptäcke då :)
Ha en bra dag!