fredag 17 februari 2012

Pimpat kök

Idag har jag pysslat och fixat lite i köket! Vi är på jakt efter ett längre och lite bredare bord, men i väntan på att vi hittar något på loppis så hängde jag på skivan på bordet. Så kan vi ju också känna efter om vi trivs med ett längre bord.
I Stoff och Stils vårkatalog hade de prickiga vaxdukar, jag köpte en som går i turkost! Jag tycker det blev riktigt bra!
En liten grupp med fina saker! Duken är egentligen en disktrasa som jag köpte samtidigt som vaxduken, men den blev så snygg som duk så det får den förbli!!
Som väntat så lägger jag ut väskan jag sydde i onsdag till försäljning, den är snygg, den är klatschig och den är väldigt mycket JAG men nä jag tror jag ska sy en i grönt med röda detaljer istället :o))

Här hittar du väskan! Den kostar 325 kr.

3 kommentarer:

Siv sa...

Ser riktigt vårmysigt ut, ditt kök!
Hmm, så "rent" har jag nästan aldrig på mitt köksbord.... Där ligger böcker, sticktidningar och mindre arbeten som är på G! Försöker plocka undan, men det vararr inte nån längre stund!
Ha en trevlig helg i vårvädret!
Kram

Annefia sa...

Turkos/vitprickig vaxduk gillas snabbt och så även disktraseduken med våreld. Alltihop ger en härlig fräsch vårkänsla.

Henrietta sa...

Siv: min svaga punkt är vardagsrummsbordet. Där finns datorn, stickningen, alla bra papper m.m så köket håller sig hyfsat :o))

Annefia: Tack! Jag blev riktigt nöjd!

Kram
Henrietta