måndag 9 april 2012

Påsken tillbringades i Göteborg

Tidigt på Långfredagen satte vi oss i bilen och körde mot Göteborg där vi skulle fira Påsk med min familj! Det blev verkligen en lyckad helg där vi hann med det mesta som vi ville. På fredagen träffade vi pappa och min faster. Vi sov hos mamma så på kvällen åt vi lite gott.

På lördagen åkte vi in till stan när butikerna öppnade :o)) Det gäller att inte missa något! Vi började med fika på Brogyllen som är så mysigt! Det var ett stamfik när jag bodde i Göteborg. Sedan gick vi och spanade i affärer. Lite fyndat blev det! Bland annat ett par klarröda kinaskor! Förra året köpte jag lila och svarta, och jag är supernöjd med dom!
Lite papperspyssel blev det också! Enfärgade papper och ett blommigt bara för att det var så fint :o)) Det var rea på Promakers så jag bytte ut en som tagit slut.
Jag gillar vintage bilder, och dessa är faktiskt vanligt mönstrat papper så de kostade bara 12-14 kr styck. Billigt!!
Det här arket är menat som vintage bilder och kostar 20 kr. Så det är lite skillnad i pris. Men jag blev så nöjd när jag hittade brudpar ♥ nu ska här göras bröllopskort!
Vi passade på att besöka Claes Ohlsson där jag hade ett Wrap presentkort. Så hjulen vi köpte till lådan kostade bara 14 kr istället för 64 kr, jag gillar verkligen Wrap!
Vi var även på Myrornas på Järntorget. Det var en klart chockerande upplevelse! För fy vad dyra dom var! Ändå köpt jag ett tyg, ovanligt eller hur? och en fin pruttelutt som ska bli en present. Jag vågade inte titta så mycket :o))

Påskaftons kväll blev en riktig familjeträff! Vi åt och drack en massa gott som mamma hade fixat. Skrattade så vi nästan kissade i byxan och jag delade ut påskpresenter till alla utan Pallemannen. Hela dagen var vår gemensamma påskpresent! Jag fick ett påskägg av pappa med en lott som inget gav och lite godis. Så det var den bästa påskaftonen på länge!

På söndagen blev det två vännineträffar! En förmidagsfika med Lotta och Emma, och en sen lunch date med Carro, Claes och Elias.
Carro skämde bort mig så jag kände mig som en prinsessa!! Tack igen gumman ♥

Så när vi väl kom hem till Karlskrona vid 21.30 var vi ganska trötta men väldigt nöjda!

Hoppas er påsk var bra och att ni hade fint väder och inte snö och hemskheter!

PUSS PÅ ER♥♥♥

1 kommentar:

Maria sa...

Jag har också röda och lila kinaskor, de är så fina!