fredag 14 december 2012

Stressad? Ja kanske lite :o))

Det är egentligen ganska konstigt; först händer inget, sedan händer inget och sedan helt plötsligt händer allt på en gång!
Jag borde lära mig att det inte går att planera för det händer alltid något! När man som jag har två timanställningar är det idioti att tro att man kan planera :o)) för den lediga dagen blir helt plötsligt 8 timmars jobb istället!
För att vara en hemmafru med katt jobbar jag lite väl mycket just nu! Inte för att jag egentligen klagar, för båda mina jobb är roliga! Speciellt på Gosimoj där jag träffar en himla massa roliga kunder!
Men jag trodde i år att jag hade koll på julkorten och julbakat! Att jag inte skulle behöva stressa med korten. Men icke :o)) på söndag ska korten skickas och jag har minst 15 kvar att göra! All bakning är kvar! Så det blir nog några köpekort och inte riktigt så mycket bakat som jag tänkt mig. Och det gör nog inget, för mätta lär vi bli ändå!
Just nu funderar jag på om jag inte ska sluta göra julkort utan fortsätta hela året! Så att det inte blir stress nästa år med!
Just det, jag ska stå på julbasar om en vecka, och det är massor att göra dit också :o) Men men vad är väl en bal på slottet??

Har klarar ni av stressen? Några bra tips som du kan dela med dig av?

Nä nu lockar sängen, imorgon jobbar jag 10-16, sedan ska vi baka lussekatter. Och just det; jag måste sticka klar sjalen som jag ska ha på dopet på söndag :o))
Tur Pallemannen är hemma och kan fixa min macka till dopet. Jag insåg att jag inte mår speciellt bra av smörgåstårta, och just smörgåstårta bjuds det på. Så det blir att ta med egen mat, men den vill jag ju inte ha med till kyrkan så vi får lämna den redan imorgon.
Jag vill inte riktigt tänka på att om jag inte ätit smörgåstårta häromdagen skulle jag gladeligen ätit det på söndag. Och då hade det varit jobbigt! För på eftermiddagen jobbar jag igen och då ska vi på konsert, och ingen vill sitta på konsert med orolig mage!

1 kommentar:

Anne sa...

Du har så rätt. Det är inte lätt att planera, för dagarna blir inte alltid som man tänkt sig. Jag ska sy en glittertop i valfri färg till kl 17... Tyget har jag redan, men önska mig lycka till att resultatet blir bra ;)

Ta't lugnt nu och god jul på dig! Kram!