torsdag 13 november 2014

Jag längtar till december!

Ja jag längtar faktiskt otroligt mycket till december för det känns som om vi har lyckats att planera en helt magisk månad! En verklig startsträcka till JULAFTON!!
Det börjar 2 december då jag har julstuga hemma, vi dricker glögg, gör julgodis, tittar på tupperwares sortiment och jag ger julklappstips. Det finns även hantverk för  en bra peng och smink kan man köpa från Oriflames katalog. Kommer man på min julstuga behöver man inte besöka några affärer :) här finns allt!
 
Sedan sover vi lite för att den 3 december åka till Köpenhamn! Vi ska åka på bussresa jag och min man ♥ gud vad det låter vuxet :) vi kom ju aldrig iväg till Köpenhamn förra året men nu äntligen är det dags!!
 
 
 Efter att ha besökt både Strög och Tivoli är man nog ganska mör i både kropp och knopp. Palle går till jobbet och jag är ledig :) men lite skoj hinner jag allt med! På kvällen den 4 december ska jag på kransbindning hos Monica som har Inter Flora! Det är en aktivitet via Karlskronahem! Så helt gratis! Jag längtar redan :)
Det är inte så juligt men ack så spännande! Den 7 december åker jag och 2 väninnor på en dansk kattutställning! Det är jultema och jag ska sy ett burskynke i juliga tyger :) Planerna är redan satta i verket!
 
Sedan hoppar vi fram till Lucia 13 december då åker jag och Palle och många till från Tupperware och äter julbord och sover på herrgård ♥ jag och min make har bott en natt med katt på hotell och 2 nätter i Malmö i höstas, vi är inte bortskämda med sådan lyx ;) Så roligt!
 
Sista härliga aktiviteten innan jul är Kostas julmarknad och julbord. Dit åker vi  21 december och jag tror att det blir en bra avslutning på alla roliga händelser innan julafton!
 
24 december firar vi hos Palles föräldrar, vi åker antagligen på ett kaffebesök innan och kanske på ett kaffebesök efter.
Vi har inga gäster under jul och nyår, utan är själva. Jag jobbar innan och efter jul, Palle är ledig och sedan är vi lediga tillsammans under nyårsveckan.
 
Och sedan gott folk!! Då är det 1 januari och då laddar vi för BIG WEEKS!!!!!!
Tupperweres största och bästa period på hela året!
Jag hoppas vi ses då!

Inga kommentarer: