tisdag 15 september 2015

Dagen efter!

Det gör ont idag! Mina stackars armar! Och imorgon blir benen! Jag längtar faktiskt :) ja inte efter hur ont det kommer att göra men att få röra på mig!
Vem kunde tro att JAG skulle längta till nästa gång jag ska träna ;) men det gör jag så nått rätt gör Annie! Hennes glädje smittar av sig liksom!

Jag har bestämt att detta inte ska handla om vikt utan om hälsan! För tränar jag 2-3 ggr per vecka så går jag ner i vikt, så är det!
Jag är helt emot förbud, för så fort jag inte får något måste jag göra det extra mycket! Ja jag vet, det är hur barnsligt som helst!! Men denna gången ska jag ha 3 förbud!
1. Inget godis! Jag mår så otroligt dåligt av godis! Jag dumpar, dvs mår illa och håller på att somna, och magen rasar. Så varför utsätter jag mig för det gång efter annan? Nä så inget godis!
2. Ingen laktos! Magen ballar ur och jag blir gasig och svullen. Tar jag laktastabletter så går det ganska bra men oftast säger jag inget för jag vill inte vara en dålig gäst. Med påföljd att jag mår dåligt.
3. Ingen gluten! Jag mår inte bra av gluten! Jag är intolerant och mina järnvärden sjunker i botten. Jag mådde som en prinsessa utan gluten och började slarva i slutet på semestern och jag mår så himla dåligt! Så varför äta för att inte vara till besvär? Ibland vill jag äta ;) för finns det något så gott som en kanelbulle eller en vit fralla med ost? Men nej jag ska vara konsekvent!

Mina vänner är så himla stöttande och försöker verkligen fixa både laktosfritt och glutenfritt! Jag kan aldrig tacka dom nog för det!

Inga kommentarer: