söndag 9 december 2007

Lussebullar och katter

Mina tre små pojkar är hur goa som helst!! Man kan sitta och titta på dom länge, länge och bara förundras över deras upptåg :o)) Dom ser så oskyldiga ut, men ni skulle bara veta! Dom små busarna tycker inte att mat är så där väldigt latjolajbans så då vänder man rumpan till och krafsar över den!! Det ser så otroligt sött ut :o)) Dom har många gener av just "krafsa över saker genen".
Timotej och farmor Pyret krafsar fram vattnet, Pyret krafsar över maten, Blaizan krafsar över maten med allt hon kan hitta inkl filten pojkarna ska ligga på. Hon krafsar även över i toalådan så att allt löst ligger illa till. Vi har hittat kalsonger, pyjamansbyxor, strumpor och en kattbädd i toalådan :o)) En gång försökte hon med 10 kg hinken med kattsand men där gick hon bet *skrattar* Så undra vad det ska bli av dessa små!

Mango älskar att ligga på rygg och bli kliad på magen! Han är nu störst med sina 700 gram, inte illa när man snart är 5 veckor gammal! Han är den enda av pojkarna som spinner :o))

Lime är fortfarande minst och väger ca 600 gram, en riktig liten buse som älskar att gosa!

Kumquat väger ca 670 gram och blir bara mysigare och mysigare för var dag som går :o)) Han är fortfarande lite av en tänkare.

Lime är den enda som frivilligt kan tänka sig smaka av maten som serveras. Nu äter han själv utan att jag behöver peta in maten i munnen på honom, men jag måste visa var den finns.
Att busa är det som gör livet roligt! Här är det Mango och Kumquat som leker. Lime ser man bara benen på.

Efter lek måste man sova några timmar :o))
Så här mysigt har vi det i köket! Det är bara Pyret som inte kommer in så ofta, hon tycker bebbar är blä :o))


Idag har jag bakat Lussebullar efter Linas recept. Dom blev goda och hade säkert blivit godare om dom blivit bakade med kärlek istället för svordomar :o)) Jag avskyr verkligen att baka Lussebullar men gör en sats per år för Palles skull.

7 kommentarer:

Jennifer sa...

Vilka fina nya bilder på buspojkarna! underbart söta! längtar efter att träffa dom snar!;)

http://babbalalla.blogg.se sa...

Åhhh, så goa kissemissar du har! Mysigt!!

Tessibess - http://tessibess.diaryland.com sa...

Åh. Fluffisar *S* Ja, de blir ju bara sötare och sötare =)

Maria S sa...

Nämen åååå så söta!!! Det är ju helt bedårande med kattungar!!! Vår Birmapojke är blir ju hela 5 månader i morgon!!! OJ vad tiden går fort och han växer så det knakar!!

Lilo sa...

Åh... tänk att få gosa med de! Och Mango är förstås min favorit. =) Min Mango är ute här nu...
Lussebullar är ju supermysigt att baka! Men jag gillar att äta dem också förstås.

Krimskrams sa...

Lika otroligt supergosig som vanligt! Det är en högtidsstund när du lägger ut nya bilder.

Har du några kattungarna dinglande i knävecken än?

Jag känner igen det där med att gräva efter vatten och jag tänker också på kompisen vars hona (mormor till mina) grävde ner en nyckelknippa i kattlådan. LOL

Jättetack för raken!!! Den värmde jättemycket! KRAM!

HZ Design sa...

Hej!

Jag har tittat in till dig och sett vilka detaljer du använder i dina LO´s. Det är för att jag designar digitala Kit och samlar info om vad man i Sverige använder för grejor – även i pappers scrap. Titta gärna in och se mitt CT team.

Ha en bra dag