onsdag 12 december 2007

Årets sista julkort

Just nu är jag lite besviken ska erkännas. Jag har ju månadspaket från The Nook, decemberpaketet innehåller julpapper m.m och det har inte kommit ännu :o( Och jag är färdig med årets julkort. Så papprena får ligga till nästa år. Vilken månad som helst hade det ju varit okej med en försening men inte denna.

På detta kort har jag använt mitt nya alfabet Kahki, gillar det skarpt!

Den här stämpeln är så himla söt men himla pillig så den ska flytta till Norge, eller var det Danmark? Ja den får det bra i alla fall :o))

Idag har Mango ätit mat för första gången!! Mjau kyckling blandat med äggula var hur smaskigt som helst. Kumquat är dock ståndaktig och tycker mammas mat är bäst :o))

3 kommentarer:

Lilo sa...

Vad stolt jag blir över Mango nu. =) Min Mango är en riktig fegis när det gäller annat än frön... Han stirrar på frukt och annat som om det är något farligt jag serverar. ;) Trist med månadspaketet... Du scrappar inte?? Alltså layouter?? Du får börja med det nu och göra en fin jullayout med katterna i tomteluvor. =)

Henrietta sa...

Nej jag har inte vågat mig på scrapping än :o)) Men det kommer nog! Visst är han duktig som äter :o))

Lisbet sa...

Så härliga kort du har gjort och jag ler gott åt att du blivit bestylen..*s*. Man vet aldrig vart man sedan hittar igen grejorna. Det som inte är stulet kommer ju tillbaka.

Ha det gott.