fredag 22 februari 2008

PANIK!!!!

Som jag skrev tidigare så var ju hissen trasig idag. Jag har släpat på mina tvättsäckar och jobbigt var det :o)) Vid 11 hör jag att dom håller på så då tänkte jag att jag hämtar det sista vid 12 så kan jag ta hissen upp. Sagt och gjort så klev jag in i hissen tryckte på 5:an och sedan ingenting *chock* till saken hör att jag har klaustrofobi, och har jobbat bort en enorm hissfobi så detta är liksom inte drömsenariot precis :o))
Många tankar kom och gick men hjärnan är drillad så den tanken som hördes tydligast var; ingen panik ANDAS!!! Jag andas mig igenom tandläkarskräck, äckliga trånga hissar m.m. Andas jag bara så fokuserar jag på det och inte skräcken. Men tillbaka till hissen :o))
När inget hände så tryckte jag på en annan våning, inget. Jag tryckte på dörröppnaren inget hände, jag tryckte igen och inget hände. Jag var genomsvett kan jag säga! Det slutade med att jag fick bända upp dörren. Eller rättare sagt dra och trycka för det är en skjutdörr. Det var en underbar känsla att ha kommit ut så jag var tvungen att ringa Palle för att sansa mig lite :o))
Jag ringde vaktmästaren igen och han trodde mig inte först men skulle givetvis ringa reparatören. Men jag tror jag går upp och ner i helgen :o)) Verkar säkrast så!

3 kommentarer:

Eva-Lena sa...

Fy vad läskigt. Jag hade också fått panik.

Lilo sa...

Usch ja, inget kul att fastna i hissen! Och speciellt inte ensam. Tur det gick bra!!!

Lisbet sa...

Hej!

Om du har varit in på min sida så kanske du har sett att du försvunnit ur mitt länkarkiv. Jag har rensat ur och skapat en ren länksida för papper- och kortmakare så att jag hittar alla de bloggar jag vill besöka.
Nu ligger din länk på en särskild ”min bloggrunda sida” vilket du ser om du tittar in hos mig.
Jag tar mig en stund att surfa runt och samla lite inspiration samtidigt som jag säger detta. Vill inte att du ska tro att jag tagit bort din länk.

Ha en skön måndag.