torsdag 20 mars 2008

Delad andra plats!

Kan man säga att jag kom på :o)) Jag var ju med och tävlade på Simsalabim, vår pysselaffär. Det var ca 12 bidrag och dom plockade ut 4 av dom som dom tyckte kunnde vinna. Mitt bidrag var ett av dom 4!!! Sedan lottade dom och ett kanon fint bidrag vann. Så därför tycker jag att jag kom på delad andra plats. Så nära vinst har jag aldrig varit med något av mina alster. Så jag är himla stolt!!!!

Tror ni inte att jag vaknade i svinottan i morse också *suck* så nu får jag snart lägga mig. Jag är helt borta som människa och person :o))
Påskpresnterna uppskattades, så det var roligt. Fläskbiten fick alla att brista ut i skratt :o)) Palles kusin May-Linn fick en penna, linjal, suddi och en pennvässare. Hon tyckte det passade bra eftersom hon nu scrappade lite :o)) Hon är 7 år och hennes kompis mamma scrappar tydligen mycket så hon får väl vara med lite. Hon hade fått en kit från Netto som innehåller lite smått och gott. Tänkte jag skulle se om inte jag kunde plocka ihop lite små saker till henne.
Där hon bor i Norge har dom en kombinerad scrap och sybehörsaffär, jag handlade där i sommras och dom hade riktigt bra priser. Hoppas att det blir ett intresse som utvecklas!

Puss, kram och kill i håret som jag alltid sa och gjorde som barn :o))

3 kommentarer:

Lilo sa...

Delad 2:a är inte illa, grattis! =) Härlig LO! GLAD PÅSK!

Dolores sa...

Det är klart att du kom 2:a, grattis! :)
Ha en riktigt skön påsk nu.
Kram
Dolores

mamman pysslar sa...

Grattis grattis!