lördag 10 maj 2008

Underbar Lördag!!

Idag har det varit en toppen dag! Vi vaknade vi 7:30 utsövda och pigga :o)) Efter en härlig frukost och en uppiggande tvagning var vi redo att möta dagen! Först var vi på Pingstkyrkans loppis och där hittade vi ett dö käckt bord på hjul som går att fälla ihop, det bordet ska vi ha grillen på ute på balkongen!! Vi hittade även ett skrivbord med två lådor för 60 kr *lycklig* det ska jag ha i sovrummet så att symaskinen kan stå uppe. Skrivbordet var lite slitet men jag tänkte klä det med en plastduk. Bilder kommer.
Efter detta så åkte vi och köpte blommor till balkongen. Det blev smultronplantor, petunior och luktärtsfrön.
Sedan åkte vi vidare till Palles föräldrar där vi gav katterna mat och sedan drack kaffe och åt svärmors underbart goda rabarberkaka *mums* Det är så skönt att sitta i trädgården men jag vill inte ha slitet runt :o)). Efter denna paus åkte vi hem och planterade inköpta blommor, invigde det nya bordet och åt en grillad korv. Sedan drog någon ner rullgardinen :o)) Jösses vad trött jag blev! Så då gick vi ut och promenerade i 45 min. Det finns mycket roligt att se i Karlskrona. Vi satt även en stund och tittade på vattnet. Ljuvligt!! Om en stund är det körslaget och sedan är denna underbara dagslut.

Hoppas att ni mina läsare haft en lika skön dag som jag!!

Kramisar!

4 kommentarer:

Lilo sa...

Härligt med dagar när det händer lite!!! =) Din balkong ser urmysig ut! Helt innätad (är det ett ord?) också, tar man bara bort katterna kan Mango och Molly vara där! ;)
Fast jag gillar ju dina katter förstås! =)

Sofia sa...

Söta katter du har, smultronplantor står på min inköpslista fast dottern vill ha jordgubbar så vi får väl se vem som vinner den striden, bär ska vi ha på balkongen iaf.

Puman78 sa...

Vilken underbar dag ni verkar haft. Visst är det mysigt så här på våren när man får börja fixa och dona ute, med både färger och växligthet.
En annan har suttit på skolan hela dagen och nu på kvällen fick jag äntligen träffa min dotter. Har varit borta ifrån henne nu 6 dagar då vi varit på semester.

Dolores sa...

Jag ääälskar loppisar! Det låter som en härlig dag du haft. :)
Har en liten utmaning åt dig i min blogg.
Kramis Dolores