lördag 9 augusti 2008

Kattdag på Djurkompaniet

Idag har husse och matte varit mycket billiga och väldigt mycket till salu om man frågar Piri-Piri och Blaizan *skratt* Det hela började med att vi köpte kattmat på Djurkompaniet och då såg att dom skulle ha kattdag som idag. Kanon skoj tänkte vi och anmälde en raggis och en rödfara.
Raggisen som blev utvald blev Blaizan, hon behöver öva tänkte vi. Eftersom vi bara har en rödfara så blev ju det Piri-Piri. Så började då planeringen inför denna dag.
Först är det bad, ett nödvändigt ont. Maine Cooner har en tendens att se ut som ett smörpaket efter ett par månader och det var många månader sedan vår badade *skäms*. Så jag började med Piri-Piri. Jag satte henne på en strykbräda i badrummet och skred till verket. Inte ett pip sa hon. Ju mer stilla hon sitter ju snabbare är eländet över. Jag skyndade mig och sköljde henne bara ca 8-10 minuter även om hon behöver sköljas minst 20 minuter om hon ska på utställning. Så var hon då klar och in kom Blaizan. Den stackarn var allt annat än tyst och tom kissade på sig *ångest* fy vad hon tyckte det var pestigt. Hon fick bada på rekord tid och mitt modershjärta nästan sprack!!
Att visa upp sig var ingen hit utan dom satt mest och led och ville hem. Så det blev inte så mycket övandes :o(( Men vi människor tyckte det var trevligt och vi tackar Djurkompaniet som bjöd in oss och även gav oss presenter i form av kattsand och kattmat!
Sammanfattningsvis berättar Piri-Piri och Blaizan det så här: Först blir vi badade och kalla, sedan tvångs borstade för att vi ska vara fina *morr* efter det intryckta i en bur, tvingas åka bil. Och om inte det var nog så blir vi instoppade i YTTERLIGARE en bur. Och där får vi ligga *morrar igen lite högre* och alla ska titta på oss.
Men vet ni vad det värsta är?????? Jo vi luktar som en hela jävla parfymeributik *vääääs & spott* en katt ska lukta katt så det så!!!

2 kommentarer:

Kamilla sa...

Men OOoo stackars dem :) men fina blev dem!

zαηуα sa...

LOL
Sitter här och skrattar för mig själv ;)
*kram till både tvåbenta och fyrbenta*