lördag 9 augusti 2008

Svarta listan

Jag har numera nästan 2 butiker på min svarta lista, en har kvalat in för att ägaren är så himla tråkig. Ja det ska inte så mycket till för hamna på min: "tänker inte handla där mer" lista. För det finns ju liksom inte någon anledning att stödja en webbshop om man inte gillar bemötandet. För det finns ju fler att välja på.
Egentligen är det 2 permanenta och en tredje på väg. För nr 1 har lagt ner och henne önskar jag inget gott gällande scrappwebbshoppandet *vääääs på dig* många tycker hon var kanon men sämre bemötande när paket försvann fanns inte!
Butik nr 2 hamnade där ganska nyligen men varit på god väg att kvala in många ggr. Där handlar det mest om att ägaren har en attityd som jag inte tycker är okej. Det är mycket "my way or the high way" och det är inte min melodi. Inget finlir utan pang på bara.
Butik nr 3 ja där får vi se hur dom löser det hela. Tredje beställningen och tredje felet. Mycket lutar åt att det dröjer med en ny beställning oavsett. Men men vi får se.
Och nej jag tänker inte berätta vilka butiker jag syftar på!

5 kommentarer:

Kamilla sa...

Nämen vad tråkigt,själv har jag klarat mig bra,det enda som hänt mig var att en butik inte skickat rätt papper,men hon var super tillmötes gående & skickade det saknade papperen,plus några till PLUS att jag fick behålla dom papper hon skickat fel :)
Vad sur man blir då dom inte är mer rädd om kunderna,dårlig kritik är ju inte kul!
Vi kanske får starta en "svarta listan" det finns ju en vit lista på scrappa.com ;)
Hoppas det löser sig!!

Magenta sa...

Jag har fått fel papper 2 gånger eller rättare sagt jag fick bara ett cardstockkit av 2 beställda sen fick jag det nya med posten men då var det helt fel färger från leverantören fast hon har varit superbra och tillmötesgående hela tiden. Hon ringde t.om. upp mig och jag fick behålla de felaktiga papperen.

Lina sa...

Hihi, jag vet allt vilka nr 1 och nr 3 är. Tror jag iallafall... Nr 2 däremot vet jag nog inte. Du får uppdatera mig när vi ses. Jag vill ju gärna bli varnad.

joggemia sa...

Inte kul med snorkiga butiksägare. Kanske de skulle skaffa något annat jobb....typ där man inte har med människor att göra. Jag har tack och lov inte råkat ut för något tråkigt när jag beställt...peppar, peppar ta i trä.

Kram!

Lilo sa...

Trist när man inte blir trevligt bemött och korrekt bemött. Jag är likadan när det gäller butiker. Dock har jag klarat mig bra i scrapvärlden. Men jag har en klockaffär till exempel där jag aldrig mer sätter min fot.