måndag 17 november 2008

10 julkort + en bonus :o))

Nu ska alla vanliga julkort vara färdiga och jag ska bara göra 10 kort med kattmotiv på. Så se och njut :o))


En riktig pysselkatt ska ju sitta i pysselbokhyllan :o)) fråga mig inte hur han vände !

6 kommentarer:

Diana/Sayurii sa...

MASSA fina julkort här!! Kan inte välja en favorit, men alla med thickers var mums!

Eva-Lena sa...

Vad du har varit duktig. massa fina julkort.

Chruss sa...

vad fina julkort och vilka härliga tändsticksaskar! Ska försöka ta mej i kragen och göra lite såna....jaaaaaaa....
Dotras katt kan ta sig in på vilka ställen som helst men han puttar helt sonika ner eller undan det som är ivägen för honom...

elsamaja sa...

WOW så mycket härliga julkort, och tändsticksaskarna...mmmmm...men det bästa är nog katten ändå "förälskad", jag önskar så att jag kunde ha katt, men eftersom vi är allergiska kors och tvärs, mest mot katt, så får jag vara oerhört tacksam att vi kan ha hund, iallafall.
Jag hoppas att allt är bra med dej, hos mej är det full fart, iallafall, för har helt plötsligt hamnat i flyttbestyr, vilket inte var direkt planerat, men när rätt bostad mer eller mindre ramlar i huvudet på en, då är det bäst att passa på.

Jag tänkte jag skulle tala om för dej om att det har varit tråkigheter bland medlemmar på AoS, Cissi miste en yngre syster (38 år) i förra veckan, hon fick en massiv hjärnblödning, och klarade sej inte.
Dom har väl haft nog av dödsfall, med både bonuspappa och mamma, under våren.

Ha det gott
Kram
elsamaja

joggemia sa...

Ja här har flitens lampa lyst ser jag! Härliga julkort!! Och kommer du på hur katten vände så får du gärna tala om det! =)

Kram!

Tinto sa...

Men pussungen då *wub* Mina stackars kissar får inte vara i rummet med pysslet. Det hände en gång att Bias glömt låsa - och saker för säkert 250 kronor var söndertuggade och pajade, de gaddar ihop sig o ropar "massaker!!" så fort de sniffar pyssel ;P