fredag 13 mars 2009

Jag har en plan.....

Jag ska vara lite smart, helt enkelt använda min kvinnliga list lite mer än vanligt!!! Det ska vara slut på Miss nice girl....

Så här är det:
Jag älskar färg! Orange, klara härliga mustiga färger! Samtidigt gillar jag det något avskalade. Jag har en tendens att få panik när det är för mycket saker omkring mig, när det blir mycket pryttlar och jag inte kan stänga mina skåp. Då ger jag bort och ställer ner i källaren. Jag ångrar mig mycket sällan! Men nu ångrar jag att jag gav bort en sak, men det kommer jag aldrig erkänna för någon!

Min sambo däremot brukar jag anklaga för att vara fast i 80-talet. Han fullkomligt ÄLSKAR sin stora svarat bokhylle möbel med vitrinskåp med glasdörrar och guldlister *ryser* som kompromiss för att slippa dö har vi plockat isär den och stället den på 3 olika ställen i vardagsrummet. Vi har även plockat bort dörrarna på det ena vitrinskåpet. Och tom sambon tycker att detta blev klart bättre!!

Om vi tittar på möbler ihop blir vi alltid ovänner! Han vill ha drakar, marmorbord, palmer på pedistaler m.m Ja ni hör själva så hemskt jag har det *skrattar* Jag vill då ha mycket färg, lite äldre.

Jag har under dessa 5 år vi bott ihop tagit ganska mycket hänsyn åt det som jag vet att han inte gillar. Men nu är det slut!! Droppen blev när jag hittat ett nytt tyg till köksgardiner och han nästan kräktespå dom för att dom var så hemska. Men sedan när de kom på plats så tyckte han tom att de var snygga!! Kan man inte bli galen!

Så from nu kommer jag smyga in saker och skita i att det är färg! För han fattar inte vad som är snyggt ändå! Anser jag då :o)) frågar ni honom så är det jag som har kass smak :o))

Men jag ska verkligen försöka jobba efter en röd tråd så att jag slipper alla pryttlar som ger mig ångest!

Glöm nu inte att tävla!

Sov gott alla!!

1 kommentar:

anna sa...

hihi jag tror killar inte är lika känsliga för trender. De tycker det som var snyggt när de var som mest trendkänsliga fortf är snyggt.
Drakar och 80 tal lät inte så kul :P
Trevlig blogg här hälsar jag gärna på igen.