lördag 14 mars 2009

Vilken härlig dag!!

Vilken dag vi har haft! Den bästa på länge!!
Vi vaknade hyfsat tidigt, innan klockan, och mös lite. Sedan frukost och Palle besiktigade bilen som gick felfri igenom *hurra*
Sedan fikade vi på gott kaffe, tog en sväng på torget. Vi bor så centralt att vi har ca 200 m upp till torget :o)) Kollade lite och handlade sedan till kvällens tacco.

När vi kom hem så kilade vi ner i källaren för att göra ett snabbt röj. Vi städade hälften i somras och slängde och skänkte massor!! Men nu gick vi igenom en del kartonger. Inte visste jag att jag hade så många käcka saker :o)) Det är ju 5 år sedan jag flyttade till Karlskrona och så länge har mina fina keramikburkar legat undan stoppade. Jag ska fota imorgon.

Sedan kom svärföräldrarna och jag hade bakat äpplekaka på sommarfrukten som jag frös in! De hade bakelse med sig så mycket gott blev det!
Helt plötsligt så hoppar Timotej upp på fönsterbrädan och lägger huvudet på "farfars" arm. Att jag inte dog så sött!! Tyvärr blev bilderna inte så bra men lite ser man.

När svärisarna gått så blev det lite papperspyssel. Inte mindre än 5 påskkort fick jag gjort!! Det kändes bra!

Vid 7 tiden så fixade vi ordning taccos som vi åt till melodifestivalen! Rätt låt vann tycker vi och nu är denna härliga dag snart slut.
Puss och godnatt!!

4 kommentarer:

Pysslingen sa...

kollar bara lite :o))

joggemia sa...

Jaha...när svärisarna kommer åker minsann äppelkakan fram! Fy sjutton =D

Finfina påskkort du gjort!

Kram!

Madelene sa...

Vilka härliga Raggisar du har! :0)

Johanna sa...

Snygga kort!