tisdag 3 mars 2009

OBS! Inga katter på nya skåpet.....

Var och en är ju lycklig i sin tro! Min tro är ju att jag ska få bestämma var katterna får och inte får vara.... trodde jag!
Vi har fått en skåp av syrran som vi hämtade i helgen. Ingen katt där! Basta! Så jag puttade ner alla som hoppade upp.
I morse när jag vaknar säger jag till Palle: ligger inte det en katt på skåpet? Jo visst säger han :o)) En liten Piri-Piri låg där minsann.

Nu i kväll så såg jag att Blaizan låg på sidan med huvudet på den grå katten som egentligen ska hänga på väggen. Och då var jag ju tvungen att ta kort! Glöm monster ögonen! Jag kan inte få bort det röda och maskade katters ögon slår alltid i rött *vääääs*

Titta så söt jag är matte *flörtar lite*
Ser du att jag beundrar alla fina burkar :o))
Ja, ja jag ska hoppa ner *dumma matte*
Denna lilla morrhoppa ska vi ställa på lördag, så imorgon åker hon i badet. Just nu har hon en fantastiskt päls!! Stor krage och fina knickers. Tyvärr så fäller hon enormt så det finns risk att hon kommer enbart i stringtrosa rill utställningen *morrar lite* och just denna helgen är det ragdollutställning så vi behöver fin vacker päls!!
Håll tummarna för oss!

2 kommentarer:

Maria sa...

Håller tummarmna för att det kommer gå bra på utställningen! Spännande med bara raggisar!! Hade jag fattat hur stort det var så hade jag nog anmält mig dit med. Undrar just hur många välpälsade röda bicolorkillar det hade varit att tävla emot ;-)? Ett rtiktigt varmt lycka till, riktigt snygg katt!!

joggemia sa...

Sicken buse! Jag lovar att hålla tummarna för er på utställningen. Själv åker jag på mässan på lördag...precis vad jag behöver just nu.

Kram!