söndag 15 november 2009

Härlig helg!

Tänk vad fort en helg går! Snart är den slut och nu är min sjukskrivning slut! Imorgon ska jag till dietisten och på onsdag till läkaren. Få se vad de säger. Allt funkar bra förutom att jag måste äta jätte sakta annars så stockar sig maten och jag kräker :o(( Det kan vara så att jag är trång i passagen eller så är jag bara åpen :o)) Jag hoppas ju på åpen eftersom det inte kräver någon gastroskopi *rys*
Glädjande är att jag nu gått ner 22.5 kg!! Mindre glädjande, eller ja ganska roligt ändå, är att jag snart behöver köpa en ny garderob! Som en kompis sa; man får se ut som en hipp hoppare ett tag :o))

Igår var vi på födelsedagskalas, det var kattvaktens M som fyllde! Vi uppvaktade med blommor och blev bjudna på paj och kaffe. 2 tsk paj åt jag :o)) men vad det var gott!
På kvällen skulle vi se på film men tyvärr så funkade den inte! Förra gången vi hyrde så funkade tredje filmen! Det är ganska tveksamt att vi hyr där igen! Ska gå ner imorgon och klaga!

Idag har vi varit i Ronneby där vi besökte Brunnskatten café och butik. Väldigt trevlig miljö i det gamla brunnskontoret. Vi tog en slät kopp och bara njöt :o))

Väl hemma åt vi lite sedan gjorde jag ett julkort.
Insidan ser ut så här
Nu ska jag snart gå och krama kudden :o)) Hoppas ni haft en toppen helg!
Ps. Kan man älska så mycket så att det känns som om hela kroppen ska gå sönder? Ja det kan man ;o))!!! Pallemannen jag älskar dig ♥♥♥


1 kommentar:

Dolores sa...

Först ett supergrattis till viktnedgången, du är helt galet duktig! Sen har du gjort ett helt underbart julkort, hoppas att det är någon snäller som får det. *blink blink* Och till sist, JA, man kan älska någon sådär ofantligt mycket, jag lovar!
Kramar / Dolores