onsdag 18 november 2009

Mera jul!

Det har blivit några jultidningar till :o)) Jag köpte Allt i Hemmets tidning, den var riktigt trevlig!
Denna jultidningen kan jag rekommendera! 101 nya idéer! Mycket rolig läsning och många tips om roliga saker att göra själv.
Bland annat så tipsade de om att man kunde göra egna torkade apelsiner. Sagt och gjort så köpte jag 2 fina apelsiner som jag skar i skivor. Enligt tidningen skulle det ta några timmar att torka apelsinerna. Jag slängde in dem i ugnen på 75 grader kl 11.30. Jag kollade några ggr och släppte ut fukt ur ugnen. Det luktade himmelskt :o)) Vid 5 tiden bytte jag bakplåtspapper och vände på skivorna. Vid 8 tiden tänkte jag stänga av ugnen men det glömde jag *skäms* men vid 9 stängde jag av ugnen och vid 10 tiden tog jag ut plåten. Så några timmar blev 10 timmar :o))
Så här såg det ut först

Så här bra blev resultatet!

Pyret är inte så förtjust i andra katter men Timotej kan vara okej ibland :o)) Kanske för att han är hennes son! Men så här hittade jag dom i går. Om man jämför med bilden på Timotej och Blaizan ser man att Pyret är lite mindre :o))

Jag var på återbesök hos dietisten i måndags och vi kom fram till att jag äter för fort när det stockar sig för att sedan komma upp igen. För hade det varit stopp hade jag kräkts varje måltid och det gör jag ju inte som tur är!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan tittar in till dig vad fin blogg och gud va fina katter själv har jag en norsk skogis och en halvnorsk.

Dolores sa...

Allt i Hemmet är kanon, inte bara julnumret utan för det mesta. Den andra har jag inte kollat i men jag fnular på att köpa en jultidning, vilken tycker du att jag borde köpa?
Kram / Dollan

Maria sa...

Jag har också testat att torka apelsiner, men har gjort det utan ugn, bara ute i rummet på ett galler. Men då tar det ju flera dagar...