måndag 23 november 2009

Helgen som gick

Så har ytterligare en helg försvunnit! I lördags var det ett strålande väder! Milt och solsken, underbart!! Jag jobbade på förmiddagen och då var vi ute och promenerade. Mitt jobb är väldigt bra ibland :o))
Efter jobbet var jag och Palle i skogen och plockade lite grön mossa, grankvistar och lingonris. Här ska göras julgrupper!! När vi kom hem väntade svärisarna på oss och vi drack kaffe.
På kvällen skulle vi mysa till en film. Men jösses vilken skitfilm!!! Tunelrats tror jag den hette och den handlade om Vietnam kriget. Det var 1½ timma med närbilder på blod och död. Alla dog och vi var besvikna på filmen!

Även Pyret och Blaizan kan ligga på klösen ihop! Men om man ser så har Blaizan knött sig ner bakom Pyret som inte tänker flytta på sig!! Blaizan gör så :o))

Igår var det pysselträff i Torsås! 2 ggr varje år fixar Tina denna träffen som är så trevlig!! Jag var där mellan 9-17 och pysslade lite, shoppade tyvärr bara lite det fanns ju så mycket fint!!!! Däremot så snattrade jag i massor! Tack tjejer som förgyllde min söndag!!

Dessa 2 kort är en beställning från min moster. Hoppas att hon blir nöjd!

Några småkort

Några småkort till


Hoppas att ni också haft en toppen helg!!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Oj vad fina kort du gjort.

Inkan o Ligan sa...

hehe Dom ser ut som siamesiska tvillingar i klösträdet. *ler*

Anki sa...

WOW så fina! Vad du hunnit med :) Härligt!

Så bra att tidningen kom ursäkta mig att det tog ett par dagar extra men hugo har varit mycket sjuk här. TREVLIG LÄSNING!

Kram Anki

susanne sa...

Vilka kanonfina kort!

joggemia sa...

Tack själv vännen! Det var mycket trevligt att ha dig som bordsgranne! Och jag har inte glömt...får se om jag kan ta ledigt. ;)

Kram!

Anonym sa...

Tack för trevligt sällskap på träffen! Det blev ju en del FINA kort gjorda! Hoppas ni får en fin första advent och trevligt på Kattens dag firandet!