fredag 30 april 2010

Tävla!

Hos Fyra Årstider kan man vinna denna fina kolsyremaskin! Det vill jag väldigt gärna göra :o))

onsdag 28 april 2010

Ett blötdjur :o))

Timotej dricker mer än gärna ur duschen men nu har han börjat med något nytt! Något som gör honom sjöblöt!
Jag tror det syns på bilden; han låter vattenstrålen träffa honom mellan öronen så att den rinner ner för pannan, sedan så dricker han från golvet :o)) Har vi tur så skakar han av sig innan han lämnar toan, men oftast har vi otur! Då kan man följa hans blöta spår i hela lägenheten. Det droppar nämligen från honom :o))

tisdag 27 april 2010

Hur går det?

Det går över förväntan faktiskt ♥♥♥ fick ett underbart kort av M & M på Piri-Piri där hon ligger uppflugen på högtalarna och bara myser ♥♥♥ ingen skygg katt här inte som gömmer sig under sängen!

Vi hade besök igår av en jobbakompis till Palle. Hans fru och deras 3 barn var med. Vi tyckte det var hur skoj som helst medans katterna tyckte barnen kunde stannat hemma *skratt* Elin på 6 år var helt okej, men en övertrött snart 2 åring lät alldeles för mycket och lilla Liv på 4 veckor var ju heller inte tyst :o))
Timotejs behov av kel tog över så han kom fram när barnen var tysta. Blaizan låg under sängen och jag skrattade gott när Elin skulle ha tag på bollen under sängen och Blaizan skulle springa iväg. Problemet var bar att Liv skrek i sovrummet och Vidar i hallen och Blaizan är ju rädd för höga ljud :o)) så hon såg lite vild ut en stund.
Pyret låg i sin garderob och såg förskräckt ut. Så går det när man som katt bara går hemma och umgås med vuxna :o))

Men jag och Palle hade hur trevligt som helst!!

söndag 25 april 2010

Intensiv helg!

Denna helgen har varit riktigt intensiv! Igår stod jag på Holmsjö Marknad med en S och sålde från Pysslingens Hantverk. Det gick inte så överdrivet bra men ändå helt okej! Det var många som jag kände där så det blev lite skitsnack :o))

På kvällen kom M & M om och hämta alla saker man behöver när man blir kattmamma & kattpappa :o)) de ska nämligen ta hand om Piri-Piri som vi idag varit och hämtat i Göteborg. Hon flyttade ju till A i höstas men det har tyvärr inte funkat :o( så när A ville omplacera henne så pratade vi med M & M, hon känner ju Micke sedan innan eftersom han är vår Kattvakt så det kändes underbart när de sa ja!!´
Så kl 6.50 rullade vi ur Karlskrona för att sedan 16.08 parkera på Pantarhomlen där hennes nya hem är!
Resan gick bra förutom att hon bajsade på sig :o( men det var fast så det var bara att plocka bort. Blev lite svettig en stund när jag såg diarré framför mig :o)) Men det gick bra.

Väl framme i sitt nya hem så var hon lite orolig för att sedan visa hur nyfiken hon kan vara. Hon kelade med Maria direkt och fann sig väl tillrätta! Lite skygg är hon men det blir nog snart bättre får vi hoppas!
Nu ska jag bara slappa och slöa för imorgon ringer klockan tidigt, IGEN!

tisdag 20 april 2010

Loppisfynd!

Idag var jag inne på Röda Korset igen och jag kom ut med denna fina knäckebrödsburk! Den har tre fack för bröd. Jag tyckte den var kanon fin! Sedan passar den så bra till vår brödburk som är röd!

Idag har jag även fått en timanställning som lokalvårdare på Ericsson. Det blev även hela juli! 6 timmar per dag så att jag även hinner ledsaga! Kan ju inte bli bättre!

Fler necessärer

Totalt så blev det 4 olika färger på necessärerna! Så missa inte erbjudandet nu!!

måndag 19 april 2010

Erbjudande!

Just nu är det ett kanon erbjudande på Pysslingens Hantverk!!!
Köp bindor och/eller trosskydd för 250 kr eller mer så får du en fin plastad necessär att förvara din bindor i på köpet!

Fler necessärer kommer under dagen/kvällen!

Hoppas er dag blir fin i solen!

söndag 18 april 2010

Luffarslöjd

I går kväll roade jag mig med att göra lite luffarslöjd, så här blev det!

Krok
Blomma
Provsticka

Hoppas ni får en skön söndag i solen :o))

fredag 16 april 2010

Tur som en tok - igen!

Jag har länge velat ha träskor som är så modernt, ibland är jag en riktig modeslav :o)), allra helst ville jag ha orange men kom på att limgrönt nog var bättre eftersom det funkade med de flesta kläder. Så jag bestämde mig för att investera 500 kr i ett par fina grön träskor så fort lönen kom!!
Men så var jag idag ute på promenad och gick förbi Kupan som är Röda Korsets second hand butik. Jag hade 50 kr på mig och tänkte bara jag inte hittar något dyrt :o))

När jag kommer in och tittar på skohyllan ser jag dessa godingarna! De är oranga! De kostar 20 kr!! De är i min storlek!! Och de ser helt sprillans nya ut!!! Jag slog genast till!

Om man bortser från vinter trötta fötter så visst är de hur snygga som helst!!
Jag har idag sparat 480 kr! Jag är snart rik om jag fortsätter spara pengar som jag egentligen inte har *skratt*

torsdag 15 april 2010

Tur som en tok!

I år ska vi göra den stora servicen på bilen, den med kamremsbyte. Den som är så dyr. 7 300 kr skulle volvo ha. Vi bad om en offert för att kunna kolla runt.
Idag är bilen på däckbyte som kostar 500 kr. Palle lämnar bilen på morgonen och får ett sms när den är klar.
Vid lunch ringer Palle mig totalt vansinnig! Han har fått meddelande om att bilen är klar och kostar 7 805 kr!!!!!!!!!!!!!! Han försöker ringa Volvo men kommer inte fram. Så då åker han dit. Jo visst bilen är servad och klar!
Men jag har inte bokat någon service! Då inser killen sitt misstag och det hela slutar med att vi har en ny servad bil som kostade oss 0 kr!
Denna jäkla service har gett oss magont och sömnproblem! Vi ska ju precis flytta och den skulle servas nu i sommar!
Så nu känns det hela genast mycket bättre!

onsdag 14 april 2010

Härlig tisdag!

Tisdagen började bra med Stickcafé på Café Nyfiket. Det är verkligen himla mysigt att sitta och snacka och virka lite :o))
Direkt efter virkandet skulle jag till optikern. Jag är lite yr och det kan ju bero på ögonen. Men jag såg som jag brukar så jag sparade 3 500 kr som jag inte hade .o)) Ett bra sätt att blir rik på kanske :o)) Det var himla skönt att slippa den utgiften också nu när vi ska flytta!
Efter optikern knatade jag hem och intog lite lunch: kalvsylta, ägg, majonäs och rödbetor :o)) man tager vad man haver!
Sedan jobb och hem igen sy lite och sedan kom Stina och Jocke. Tyvärr så glömde de mina ägg hemma men då får vi ju bara ytterligare en chans att fika; när vi hämtar äggen! Man får se allt från den ljusa sidan!
På söndag ska vi nog stå på loppis, vädret ser bra ut hela 7 grader *hutter* men nöden har ingen lag! Vi behöver pengarna! Så första gången någonsin ska Pallemannen behöva stå på loppis :o)) Förhoppningsvis ger det ju 500 kr!

Nu ska jag äta frukost! Ha en skön dag idag!

tisdag 13 april 2010

Glada bindor :o))

Igår sydde jag nya bindor, bla dessa men kaniner på :o)) De kanske livar upp en annars ganska tråkig vecka som tyvärr återkommer väldigt regelbundet :o)) Dessa bindor kan man köpa hos Pysslingens Hantverk
Hoppas ni får en skön dag i solen!

söndag 11 april 2010

Påsgömmor

Den 24 april ska jag stå och sälja på Holmsjö Marknad, så nu håller jag på att syr för fullt! Dessa påsgömmorna gjorde jag igår. Tycker att de är jätte snygga :o)) Sedan är de väldigt praktiska för de rymmer många påsar! Här kan ni hitta fler saker jag sytt.
I torsdags var vi och tittade på vår nya lägenhet. Den är ännu bättre än vad vi kom ihåg! Jag har så många idéer om hur vi ska göra den personlig! Tror att jag ska blogga om förändringarna som sker.

tisdag 6 april 2010

Ny lägenhet och några kort :o))

Ibland har man nog inte bara tur utan även ödet kan hjälpa till! Jag lärde ju känna Mia som är matte till Pyrets barnbarn bara för några veckor sedan. När vi var där så kommenterade jag att vi letar lägenhet och hon rekommenderade sin värd. Hon skulle även flytta 1/6. Jag ringde och efter lite strul med att få tag på rätt människa så flyttar vi nu in i Mias lägenhet 1/6. Lägenheten är på 58 kvadrat och det betyder att den är 11 kvadrat mindre än den vi har nu. Den är också 2000 kr billigare!! Det är nästan för bra för att vara sant! Vi skrev kontrakt idag, och då har vi redan sagt upp denna eftersom vi inte vill ha 2 dubbla hyror. En är mer än nog! Härligt att lägga 12 000 kr på hyror i slutet på maj. Tur vi får lite tillbaka på skatten!

Den nya lägenheten ligger på första våningen men har garage under så det blir inte så lågt. Den har ingen balkong men däremot en gård med gräsmatta och där finns det en liten uteplats! Så nu kan jag ta ut katterna i sele. Det tror jag dom uppskattar! Jag tror att jag kommer att trivas utmärkt där!

Igår var vi hemma hela dagen och tur var väl det eftersom jag är förkyld. IGEN!! Är så trött på att vara snorig! Men jag fick gjort lite kort i olika stilar.
















söndag 4 april 2010

Lugnet lägger sig :o))

Nu har våra gäster åkt hem till Göteborg igen och vi sitter och slappar. Solen sken här i Karlskrona både på fredagen och på lördagen. Idag har det dock regnat. Men det kunde inte bli en mer perfekt påsk!

Imorgon ska jag pyssla hela dagen! Har en massa kort som ska göras.

Hoppas att ni får en trevlig Annandag ♥

torsdag 1 april 2010

Ännu mera påsk

Igår gjorde jag de sista påsk korten för i år.




Nu ska jag tvätta och städa idag för att sedan bara slappa hela påsken! Det ska bli så skönt!!
GLAD PÅSK!!