Här kommer receptet: 4 dl havregryn 1 dl solrosfrön 1 dl kokosflingor ½ dl linfrön ½ hasselnötter 1 msk kanel 1 dl vatten 2 msk honung 2 msk olja 1 dl russin eller annan torkad frukt Hacka nötterna och blanda alla torra ingredienser Blanda det våta och häll över. Sedan rostar man allt i 200 grader i ca 15 min. Jag brukar hälla i russinen efter rostningen. Det blir godast så. Muslin brukar jag ha till vaniljyoghurt! Men man kan även koka gröt på den.
Pyssel och katter kommer det att finnas mycket av! Så välkomna in och dela mina intressen med mig!
lördag 2 april 2011
Dagens nyttiga!
Idag har jag gjort Jag Blommars super smaskiga musli! Den enda skillnaden från hennes är att jag har i russin! Det bästa som finns i musli enligt mig :o)) När muslin är klar förvara jag den i min fina burk från Saltå Kvarn. Där kan man beställa egen mulsiblandning och förstå gången får man denna fina burken. Super för en burknörd som jag :o))
Här kommer receptet: 4 dl havregryn 1 dl solrosfrön 1 dl kokosflingor ½ dl linfrön ½ hasselnötter 1 msk kanel 1 dl vatten 2 msk honung 2 msk olja 1 dl russin eller annan torkad frukt Hacka nötterna och blanda alla torra ingredienser Blanda det våta och häll över. Sedan rostar man allt i 200 grader i ca 15 min. Jag brukar hälla i russinen efter rostningen. Det blir godast så. Muslin brukar jag ha till vaniljyoghurt! Men man kan även koka gröt på den.
Här kommer receptet: 4 dl havregryn 1 dl solrosfrön 1 dl kokosflingor ½ dl linfrön ½ hasselnötter 1 msk kanel 1 dl vatten 2 msk honung 2 msk olja 1 dl russin eller annan torkad frukt Hacka nötterna och blanda alla torra ingredienser Blanda det våta och häll över. Sedan rostar man allt i 200 grader i ca 15 min. Jag brukar hälla i russinen efter rostningen. Det blir godast så. Muslin brukar jag ha till vaniljyoghurt! Men man kan även koka gröt på den.
Etiketter:
Husligt o Recept
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
1 kommentar:
Javisst är den god!
Skicka en kommentar