lördag 24 december 2011

Julaftonsmys

Jag och Pallemannen har skapat lite egna traditioner på julafton som betyder så mycket för mig! Vi vaknar i lugn och ro, dukar upp en god frukost bestående av julkskinka och tillbehören som hör till. Vi försöker hitta lite tecknat och sedan hugger vi in och njuter av friden :o))
Sedan delar vi julklappar!!! Och det gillar ju jag :o)) Jag fick en julask från The Body Shop med en härlig handkräm och nagelfil, sedan fick jag MIN parfym! Dvs en doft av Naomi Cambell som jag bara älskar! Jag brukar få en flaska varje år av min gullige man ♥♥
En annan tradition som Palle startat är att jag får en liten porslinstomte på julafton! Kan man annat än älska honom :o))


Jag glömde visst säga vad Palle fick av mig :o)) Tack Helena för att du uppmärksammade mig på detta!! Han fick 2 riktigt snygga t-shirts från M&Q och extra mjuka kalsonger. Han är svår min älskling för han önskar sig inget :o))

5 kommentarer:

Unknown sa...

God Fortsättning
Tazz&Kram

Helena sa...

Men vad fick Palle då?

Henrietta sa...

Tack detsamma Inkan!

Helena: nu är inlägget uppdaterat!

Maria sa...

Hej Henrietta! Låter som om ni två har det mycket mysigt.
Tack för ljusstaken, den hänger på väggen. Jag öppnade inte paketet förrän på julafton. Jag ska fota den någon dag om jag kommer ihåg.

Henrietta sa...

Vad roligt att du gilade den Maria!