onsdag 14 november 2012

Mot en smärtfri kropp!

Nu, just nu känner jag att det är NOG!! 
Nog med värkande knän, nog med höfter som gör ont. Nog med smärta 24 timmar per dygn! En del smärta kommer från 20 år inom äldreomsorgen och en del smärta kommer från en enorm övervikt.

Här är strax innan jag gjorde min gastric bypass operation. Jag hade piffat mig inför en kräftskiva och kände mig rätt snygg. Nu när jag skriver detta gråter jag av ångest över hur djävla dåligt jag mådde. För jag tror aldrig någon egentligen fattade hur illa det var. Ont och otymplig. Inte veta om jag fick plats i en stol, inte vet om jag kom förbi folk på café. 

 Sedan fick jag chansen att göra en gastric bypass operation och trots rädsla så valde jag operation. Jag valde helt enkelt livet. För jag hade inget liv.
40 kg tappade jag på 9 månader. Jag var fortfarande överviktig men behövde inte oroa mig för om rumpen fick plats i en stol. För det passade perfekt :o)) Och så bra jag mått! 

Sedan har jag gått upp  ca 4 kg och nu tänkte jag att dom + 16 kg till ska bort. Målet är att kilona ska vara borta när vi åker till Köpenhamn i slutet på maj. Vi fyller båda 40 år nästa år och vi firar även 10 år som par och det måste vi ju fira! Men jag vill ju inte ha ont och svårt att gå! Nej jag vill vara piggelin och springa gata upp och gata ner i ett lyckligt kärleksrus ♥

Så till min hjälp för att jag ska nå både målvikt och smärtfrihet har jag valt 2 huvudnycklar! Den ena är Balance Oil från Zinzino och den andra är ISO-dieten.
Balance Oil hjöper mig att få balans på mina fettsyror och hjälper kroppen att skydda sig, vill du veta mera så maila mig! Och ISO-dieten hjälper mig att äta balanserat. Med ISO-dieten behöver jag inte tänka utan jag bara följer recepten. Jag får äta god och hälsosam mat 5 ggr per dag och jag är aldrig hungrig. 

Vill du kämpa med mig? Vill du också säga nej till smärta och mjuk mage? Kontakta mig så kan vi kämpa ihop! För ensamma är vi svaga men tillsammans är vi enade!

♥♥Kram och kärlek till er alla ♥♥

9 kommentarer:

Anonym sa...

Önskar dej Guds underbara välsignelser som även innefattar kärlek..../Thomas Broström

Siv sa...

Lycka till vännen!
Det finns en app till android som heter shapeup, där man bokför målvikt och sen för "matdagbok" och för in träning osv. Jag gick ner 10kg med hjälp av den. (Men det var lite för mycket, så nu använder jag den för att gå upp ett par kilo, funkar det oxå)
Kram

Henrietta sa...

Thomas: Tack!

Siv: tack för tipset och lycka till med uppgången :o))

Kram till er båda!

Tulipan´s bakverk sa...

Först ser jag första bilden... och tänker... Herregud Henrietta.. har du gått upp allt igen... men så slår det mig.. jag känner nog ingen den där bilden tror jag.. läser vidare å kikar neråt... drar en lättans pust å tänker.. jamen givetvis.. herregud så dum jag är.. före och efter bild ju... blir ledsen när jag läser om din ångest och ledsamhet du hade innan.. kom på min egen... den liksom som är historia... fast ångesten över vikten lär vi väl aldrig slippa... för sen är det ju ångest över att behålla vikten åxå.. *mutter*
Men nåväl.. så blev jag glad igen.. när jag läste vidare... och sen blev jag lite bedrövad igen när jag inser hur fasikens ont du har... Ja är det inte det ena så är det det andra. Tror mina känslor hoppar febrilt idag.

Men jag önskar dig ett stort lycka till med viktnedgången nu och att du framförallt blir smärtfri.. eller får mindre smärta givetvis ;)

Kram på dig!

Henrietta sa...

Tack Stina ♥ ja den open var nog det bästa jag gjort!
Hoppas din smärta håller sig borta! Smärta är skit!
Kram tillbaka!

Anonym sa...

Skaffat shapeup. Så får vi se vad som händer!

Anonym sa...

Lycka till Henrietta! Du fixar det för du är en kvinna med mål i sikte :) Stefan fick en bok om LCHQ i fars dagspresent. ISOdieten är en diet utifrån den maten så jag tror du kommer lyckas bra.

Kram Marlén

Henrietta sa...

Tack för stödet Marlén!

Henrietta sa...

Anonym: hur menar du? Om jag skaffar shape up så funkar det?