onsdag 31 december 2014

Mitt 2014

Så här på nyårsafton tänkte jag skriva lite om året som varit. På många sätt ett bra år men även ett skit år.

JANUARI: jag börjar jobba med Tupperware, ett av min absolut bättre beslut ;) Jag får jobb på Kullerbyttans Barnkläder.

FEBRUARI: En månad då det inte hände så mycket.

MARS: Jag blir teamledare inom Tupperware och får upplev en massa roligt! Jag kommer igång med bilkörningen. Annars så väntar jag på våren ;)

APRIL: Vi höll fast vid traditionen att fira Påsk i Göteborg. Det är enda gången på året som jag träffar hela min familj på en och samma gång. Och det uppskattar jag något enormt! Desiree flyttade till en familj med färre katter där hon verkligen trivs.

MAJ: Vi demonstrerade och firade 4 årig bröllopsdag 😻 Jag jobbade mig till min första Tupperwareresa som gick till Fegen och en shoppingtur till Ge-Kås. Jag sa upp mig som ledsagare! Det bästa jag gjort!

JUNI: Jobbade ganska mycket på Kullerbyttan och med Tupperware. Pappa och min kusin Ing-Marie kom från Göteborg och firade midsommar med oss. Jag hade min första demo på en camping ☺ skoj!! Vi köpte en sprillans ny bil! En så häftig upplevelse! Vi får en ny familjemedlem; Laura SL Branigan, världens finaste Burmilla 😍

JULI: Jag får en svägerska. Det är varmt och jag jobbar 5-6 dagar i veckan. Aldrig mer säger jag bara! Att jobba 9 timmar om dagen i värmebölja är inte att rekommendera! Jag är sliten och trött! Jag och Palle försöker hitta på roliga saker. Jag tar skärgårdsbåten till en demo 😆 det har sina fördelar att vara tupperwaretant!

AUGUSTI: Vi får finfrämmat av Sebastian och Amanda. Palles brorson och hans fästmö. Två härliga ungdomar! De stannar 5 dagar. Jag blir besviken på vissa delar av mänskligheten under dessa dagar.
Jag åker till Polen med härliga vänner och shoppar gottis till Palle och drickbart till oss båda 😊
Vi titade på hus men bestämde oss för att det inte kändes helt okej.
Jag åker till Köpenhamn med Tupperware. Det är Jubilee! Vilken fest, vilken upplevelse!!
Jag har "semester" dvs jobbar bara fredagar och lördagar. Inser att jag behöver ledigt i många veckor!

SEPTEMBER: Vi har köpt lite nytt i möbelväg. Så härligt! Lärt känna W och A-C bättre, vilket är jätte skoj! Vi hittar till Askunga Dovvilt där vi köper en massa gott.
Jag får besked om att jag har järnbrist, inte konstigt jag är så trött! Jag och Palle har vårt förhållandes största bråk. Vi överlevde det med 😎

OKTOBER: Jag blir uppmärksammad på att vi inte har det så bra som jag tror. Synska vänner kan vara både bra och dåligt. En tuff period väntar men vi gick stärkta ur krisen, som egentligen inte var en kris utan snarare ett behov att verkligen rensa luften och klargöra ett och annat.
Vi var i Göteborg där jag blev bestraffad som en fyra åring. Ja detta var inte årets bästa månad!

NOVEMBER: Hälsade på systerdottern som bor på folkhögskola. Jag körde hela vägen!
Jag börjar som konsulent på Oriflame. Det går riktigt bra 😆
Åker till Stockholm på Kick off med Tupperware. Det var skoj men inte så bra som jag hört.
Vi var på julmarknad i Askunga och köpte godsaker till julbordet.

DECEMBER: En intensiv månad som nästan knäcker mig! Jag och Palle åker på bussresa till Köpenhamn, tre dagar senare åker jag till Köpenhamn på kattutställning.
Veckan efter åker jag och Palle till Växjö där det vankas julbord med Tupperware, vi bor på hotell och shoppar på Grand Samarkand. Jag älskar att umgås så med min man 😘
Jag jobbar i massor och alla skäller på mig. Pulsen är hög och jag stressar som en idiot!
Julen firas hos Palles föräldrar där det bara sker ett utbrott. Jag var nykter och tänkte hela tiden " tyst min mun så får du socker"  men på det hela en bra jul.
Annandagen jobbade jag och även dagen efter.
Sedan ledig!! Dagen innan nyår kommer hälften av gästerna, övriga glömmer bort för de har så mkt att göra. Eller hur! Dåligt som satan.
Nyårsafton firar vi med god mat och en morrande Blaizan. Hon är så rädd! Men det brukar gå bra.

Nyårslöftet är ju att inte låta egoister påverka mig. Det går sådär men jag övar 😇😇😇

GOTT NYTT ÅR

Inga kommentarer: