fredag 16 januari 2015

Glutenintolerans

Så var det då bekräftat, det jag nog vetat men inte velat veta :) att jag blivit glutenintolerant. Som en biverkan på min GBP.  Men det går ganska bra, hemma är det ju givetvis lättast. På café finns det tyvärr inte så ofta någon smörgås som är glutenfri, så antingen tar jag med en egen smörgås eller så försöker jag hitta ett allernativ. Många har ju LCHF på menyn numera.
Ibland får jag frågan om jag inte ångrar min operation? Men nej det gör jag inte. Jag kan ibland sörja det faktum att jag var tvungen att operera mig, men inte själva operationen. Jag gick ju "bara" ner 40 kg, och vägde som minst mer än vad vissa gör när de opererar sig. Jag har gått upp ca 10 kg och fått en mage som är putigare och större än vad den var när jag var som störst.
MEN jag fick mitt liv tillbaka! Jag levde inte jag bara var. Vi gjorde inget för jag orkade inte och för att jag mådde så dåligt psykiskt!
Jag beundrar Palle för att han orkade. Men nu lever vi ett helt annat liv och jag gör saker som jag aldrig skulle gjort innan.
Sedan jagar jag ju alltid kilon och känner mig allmänt kass för att jag är en "misslyckad" viktopad person, jag blev ju aldrig smal. Men någon gång ska väl även jag hitta en trivsel vikt! Och utan gluten kanske magen kan bli lite mindre putig :)

Inga kommentarer: