måndag 31 december 2007

GOTT NYTT ÅR!!!!

Så var det då sista dagen på 2007. Ett år har gått och jag blir snart 1 år äldre :o))
Inatt har vi sovit fantastiskt gott! Inte ett enda ben har blivit strimlat och en enda tå har blivit tuggad på :o)) Pojkarna har nämligen fått sova i köket, men galler uppe! Det har funkat över förväntan och vi är utvilade!
Ikväll firar vi hemma eftersom vi inte vet hur katterna reagerar på smällare. Blaizan är fruktansvärt ljudkänslig och vi vill inte att hon för över rädslor till pojkarna. Sedan är det ju ganska skönt att vara hemma och mysa och äta gott :o)) Kattvakten kommer över så det blir trevligt!

Det är inte alla som har en Svensk tiger i sitt hem :o)) Men vi har!!

Mango sover sött under granen och känner friden på morgonen :o)

Mys med mamma, tittar man noga så är det tre pojkar :o)) Lime ligger till vänster mer eller mindre under Mango.

Piri-Piri och Mango har funnit varandra och så här hittade jag dom igår. En viss storleks skillnad :o))
När jag tittade ut i hallen hittade jag Mango sovandes med en tassen i husses skor! Han var så söt! Han gled åt sidan hela tiden för att vakna till en sekund och sätta sig upp igen :o))

Det bästa matte har sätter hon på bordet, Kumquat :o))


Kvicksilvret Lime har inte fastnat på kort denna gången. Han är så busig så man får försöka hänga med i svängarna :o)) Han kommer som en rugbyspelare och tacklar sig in mellan fötterna, gärna medans man går. Minst är han fortfarande men ökar stadigt i vikt. Att han är minst är nog inte så konstigt, han sover mindre och busar mer än sina bröder.
Nu hoppas jag att alla får ett riktigt gott nytt år!
1 kommentar:

Lina sa...

Gott nytt år till både katter och människor från oss!
//Lina