onsdag 9 januari 2008

Första vaccinationen avklarad!

Idag skulle pojkarna få sin första vaccination och det gick hur bra som helst! Inte ett pip sa dom när Tina sprutade dom.
Värre var det med pappa Timotej som också skulle vaccineras :o( Sist vi var hos veterinären i september hände något. Dom skulle ta en massa rör med blod och dom stasade benet ganska ordentligt. Han är svårstucken så till vida att det inte kommer något blod :o( Tillslut så bet han mig i handen. Inte så att det gick hål men ändå för att markera att det är nog. Efter bettet så fortsatte veterinären en stund och sedan gick dom. Då ville Timotej inte längre sitta på bordet utan klättrade upp i famnen på mig. Satte jag ner honom klättrade han upp till Palle. Så något hände! Om det kan ha varit att det gjorde ont eller att han skämdes för att han bet mig det vet jag inte.
Men så idag morrade han åt sköterskan *djup chock* medans han fortfarande satt i buren. Vi lyfte ur honom och han klättrade genast upp i min famn. Man är ensam en stund innan dom kommer igen så vi bestämmde att Timotej får slippa vaccinering idag och sedan ger vi honom homeopatiskt medel som hjälper honom att stressa av till nästa gång. För stressad och rädd är han :o(( Så inga mer utställningar för honom! Han är helt enkelt en liten fegis mammas bubbis :o))

2 kommentarer:

Lilo sa...

Stackars pappa katt! =( När jag går till veterinären med Laban så klättrar han jämt på mig. Som en liten apa så tar han sig upp i famnen och hänger runt halsen på mig! Inte är det lätt att förklara att det är något man måste göra heller. =( Krama kissen från mig!

Lisbet sa...

Jag är så glad nu har mitt grafikkort kommit så jag kan surfa runt och titta på alla fina sidor. Du har ju massor med härliga grejor här...jag kommer tillbaka..senare och sk akika mer..blir så glad av bloggar med massor av inspiration.

Ha en skön helg