lördag 26 november 2011

Juliga disktrasor

För några år sedan köpte jag ett kit med disktrasor, pennor och mallarpanduro. Sedan dess är jag alltid på jakt efter vita disktrasor så att jag kan måla nya varje år. Än så länge har jag hunnit med dessa 3 men det ska bli många flera!Mina fönster i vardagsrummet. Vi har pyntat och putsat fönster. Men när jag skulle ta fram ljusen inser jag att jag glömt köpa ljus! Så vi får tända första ljuset imorgon kväll.
Idag var jag på Röda Korsets julbasar. Vilken besvikelse! Jag kom in, tog lotter, tittade på fina dukar, köpte en påse med lussekatter och gick. Tror det tog 5 minuter! Men sedan köpte jag garn på torget, satt på biblioteket och läste: Hemslöjden, Sköna Hem, Allt om Hemmet och en inredningstidning som jag tappat namnet på. Biblioteket har så många roliga tidningar så det är inte klokt!

Jag brukar även kika på stick och virkhyllan och idag hittade jag en bok som verkligen tilltalade mig!! Textilt Återbruk av Malin Lindström. En massa käcka tips på återbruk! Även min variant av påsgömma var med :o)) Där ser man att många kan få samma idé utan att veta om varandra!

Ikväll är jag dataänka! Maken har möjlighet att testa Starwars helt gratis innan det ska släppas. Så det är tveksamt att han har tid med lilla mig :o)) Tur jag köpte nytt garn idag!!

2 kommentarer:

hennihenni sa...

Kul att du gillade min börs! Jag ska försöka skriva ett längre inlägg om hur jag gör inom de närmaste veckorna (måste bara få tid att sy en till och ta steg-för-steg foton först :)

Tyg och otyg sa...

Ja, den boken är fantastisk, där finns många goda idéer att hämta!